Viemärin kuvausta suositellaan, kun…

Epäilet, että viemäri ei ole kunnossa

Viemäristäsi tulee pahaa hajua

Talosi on rakennettu ennen 2000-lukua

Viemärisi tukkeutuu helposti tai se on toistuvaa

Et ole toteutanut viemärin puhdistusta yli 15 vuoteen

Viemärin kuvaus antaa sinulle nämä hyödyt:

Saat täyden varmuuden viemärisi kunnosta

Voit ehkäistä viemärin tukokset ja muut ongelmat

Sinulle selviää mahdolliset piilevät viat ajoissa

Varmistat, onko viemärin puhdistus tarpeen

Pääset näkemään itse, miltä viemärissäsi näyttää

Katso videolta, kuinka viemärin puhdistus
onnistuu harjan heilautuksessa!

Nopea ja tehokas viemärin harjapesu puhdistaa putkesi jopa 4 tunnissa

Nopea ja tehokas harjapesumme puhdistaa putkesi jopa 4 tunnissa

KotiSun Viemäripalvelut Oy toteuttaa kotisi viemärihuollon alusta loppuun ilman vesikatkoja. Hellävarainen harjapesuri irroittaa tehokkaasti likakertymät viemäristäsi pois.

Viemärin puhdistus pidentää putkistosi käyttöikää

Viemärin puhdistus pidentää putkistosi käyttöikää

Huolenpito on pitkän käyttöiän salaisuus – myös viemäreissä. Puhtaaksi pesty putki pysyy toimintakuntoisena pidempään ja paljastaa viemärin todellisen nykykunnon.

ISO 9001 -sertifiointi takaa tyytyväisyytesi palveluumme

ISO 9001 -sertifiointi takaa tyytyväisyytesi palveluumme

Saat viemärin harjapesusta viemärihuoltotodistuksen, johon kirjaamme tehdyt toimenpiteet sekä kattavan loppuraportin. Lisäksi saat muistitikulla itsellesi kaikki viemäristäsi kuvatut videot ennen ja jälkeen puhdistuksen. Näin toimii ISO 9001 -sertifoitu toimija!

Lue vastaukset yleisimpiin kysymyksiin!

Voiko viemärin puhdistus vaurioittaa putkia? Lue
vastaus tähän ja moneen muuhun kysymykseen!

Milloin viemärin puhdistus on ajankohtainen?

Yleinen alan suositus on toteuttaa viemärin puhdistus säännöllisesti noin 15 vuoden välein. Erityisesti harjapesu on aiheellista teettää silloin, jos olet havainnut viemärissäsi toiminnassa ongelmia, kuten pahaa hajua, toistuvia tukkeumia tai pulputusta.

Sopiiko harjapesu varmasti kaikille viemäriputkille?

Kyllä, harjapesutekniikkamme soveltuu moitteettomasti niin valurauta-, betoni- kuin muoviviemäreillekin ja pesee ne kaikki varmasti putipuhtaaksi!

Miten harjapesuri puhdistaa kaikki kotini viemärit?

Putkistosi sisään ujutetaan viemäriputkille suunniteltu harjapesurimme, joka pyörivällä liikkeellään irrottaa putkiston seinämiin kertyneen lian tehokkaasti, mutta putkelle hellävaraisesti. Harjaamme viemärin aina kaivolle tai kunnan viemäriin saakka ja lopuksi huuhtelemme pois putken pinnalta irronneen lian paineistetulla vedellä.

Voiko viemärin puhdistus vaurioittaa kotini viemäriputkia?

Harjapesulla toteutettuna viemärin puhdistus ei aiheuta vaurioita kotisi putkistoon. Se pesee putket aiheuttamatta turhaa mekaanista rasitusta viemärin seinämiin tai liitoksiin.

Kuinka hyödyn asiakkaana ISO 9001 -sertifikaatista?

Ulkoisen laadunvalvojan myöntämä ISO 9001 -sertifikaatti on merkki sitoutumisestamme ammattimaiseen liiketoiminnan harjoittamiseen sekä aina yhä korkeamman laadun tavoitteluun. Sen vuoksi voit olla varma, että palvelemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla aina ensimmäisestä kontaktista asennukseen saakka.

Saanko kotitalousvähennystä viemärin puhdistuksesta?

Kyllä. Viemärin harjapesusta kotitalousvähennyskelpoinen osuus on 40% tehdyn työn osuudesta. Maksimissaan saatu hyöty voi siis olla vuodessa 2250€/henkilö. Muistathan, että kotitalousvähennystä tulee hakea itse ja verottaja päättää vähennyskelpoisuudestasi.

Viemärin puhdistus on tarpeen, mutta kuinka rahoitan sen?

Tarjoamme OP Yrityspankin sekä Nordean räätälöitäviä rahoitusvaihtoehtoja viemärin puhdistuksen kustannuksiin. Voit valita omaan talouteesi sopivan kuukausierän, jolloin voit huolehtia viemärisi kunnossapidosta ilman tuntuvia kertainvestointeja. Mikäli haluat tietää lisää, voit aina soittaa meille numeroon: 020 7669 940.

Hyödynnä viemäriasiantuntijan aika!

Varaa viemärikuvaus!

Vuosikymmenen vaikutukset pestiin
harjapesulla pois putkistosta!

Varmista viemärisi kunto.

Varaa viemärikuvaus!

KotiSun Viemäripalvelut Oy toteutti viemärin harjapesun 1800-luvulla rakennettuun, ajan henkeä huokuvaan omakotitaloon. Vuonna 2009 tehdyn kokonaisvaltaisen peruskorjauksen yhteydessä muun muassa vanhat viemäriputket oli vaihdettu kokonaan uusiin. Minna osti talon itselleen keväällä 2019 ja halusi heti muuttopölyjen laskeuduttua tarkistuttaa uuden kotinsa viemäreiden kunnon.

Minna tarttui tuumasta toimeen ja oli itse aktiivinen ottaessaan yhteyttä KotiSun Viemäripalveluihin. Yhdellä puhelimensoitolla saatiin viemärin puhdistuksen ammattilainen Samuli pian paikalle.

”Jo ensimmäisestä kontaktista lähtien tällainen Maija Meikäläinenkin ymmärsi, mitä tämä on, mitä se vaatii ja mitkä hyödyt siinä ennen kaikkea on”, Minna kertoo.

”Viemärin puhdistuksen hyöty on erityisesti se vesivahingon ehkäiseminen, sillä normaalissa asumisessa harvemmin kiinnitetään huomiota siihen, missä kunnossa viemärit ovat”, Samuli lisää.

”Suosittelen kaikille, jotka omistavat pätkänkin viemäriä!”

Vaikka viemärillä oli käyttöikää vasta 10 vuotta takana, viemärikameran kuva paljasti totuuden – puhdistus tuli todella tarpeeseen. Vuosikymmenen aikana viemäriputkiston seinämiin oli kertynyt sen verran rasvaa ja muuta likaa, että ne oli syytä pestä pois. Oireeton viemäri ei ollut antanut merkkejä ongelmista, mutta todellisuus oli toinen.

”Kun laitettiin kamera tuonne putkeen, huomattiin, että tämä oli viimeinen hetki tehdä tämä. Kohta se vahinko olisi tapahtunut”, Minna kertoo viemärin lähtötilanteesta.

Taitavan asentajan käsittelyllä putkisto puhdistui harjan heilautuksessa ja viemäriin kertynyt lika saatiin pestyä pois. Samassa yhteydessä Minna sai toivomansa uuden wc-istuimen sekä suihkun näppärästi paikalleen.

”Olen älyttömän kiitollinen, että pyysin, vaikka ei ollut mitään ongelmia vielä. Viemärin tarkastusta ja huoltoa suosittelen ihan kaikille, jotka omistavat pätkänkin viemäriä”, Minna painottaa.

Seuraa livekuvaa viemäristäsi.
Asiantuntijamme kuvaa viemärisi nopeasti!

Hyödynnä kokeneen viemäriasiantuntijamme aika! Hän saapuu sovittuna ajankohtana kotiisi ja antaa sinulle viemärikuvauksen perusteella suositukset mahdollisista ajankohtaisista huoltotoimenpiteistä sekä arvokasta tietoa putkistosi nykykunnosta. Kameran sukeltaessa viemäriisi pääset seuraamaan suoraa lähetystä putkiesi sisältä. Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle pian!

Seuraa livekuvaa viemäristäsi.
Asiantuntijamme kuvaa viemärisi nopeasti!

Hyödynnä kokeneen viemäriasiantuntijamme aika! Hän saapuu sovittuna ajankohtana kotiisi ja antaa sinulle viemärikuvauksen perusteella suositukset mahdollisista ajankohtaisista huoltotoimenpiteistä sekä arvokasta tietoa putkistosi nykykunnosta. Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle pian!